Samarbete med WOW-sadlar Sverige


Roliga nyheter!

Jag har ingått ett samarbete med WOW-sadlar Sverige & Johanna Broström som är generalagent för dessa fantastiska sadlar i hela Skandinavien. Sadlarna är helt unika i sitt slag och används av toppryttare världen över, bl.a. Jan Brink, Richard Davison och Anna Hilton.

 

Saxat från hemsidan:

WOW Sadlar är fullt anpassningsbara efter häst och ryttare. Alla delar på sadeln kan anpassas efter era behov, allt från bomvinkel, kanalens bredd till bommens form. Sadlarna kan enkelt justeras när hästen ändrar sig eller när man byter häst.

Sadlarna har ett oerhört mjukt säte med extra smal midja för att främja en lodrät sits. För bästa möjliga ridkänsla finns det fem olika sitsdjup att välja mellan samt olika kåpor för att tillgodose ryttarens behov.

WOW har en unik patenterad kolfiberbom med lateral flexion som ger plats åt bogbladet att rotera under sadeln. Resultatet blir en bom som rör sig i takt med hästen samtidigt som optimal tryckfördelning säkerställs. I kombination med det U-formade koppjärnet och patenterade Pointless Panel System ges dessutom maximal bogfrihet.

 

Läs mer på www.wowsadlar.se