Man kan aldrig plugga för mycket…


…Med endast några månader kvar på UPH och till min examen som Equiopat bestämde jag mig för att fördjupa mig lite mer i foder & näringslära för häst. Ett steg i det är att jag har börjat läsa kursen ”Säkert hästfoder” som hålls av SVA (Statens Veterinärmedicinska Anstalt). Jag tycker det är väldigt intressant med foder; Vad vi ger hästarna, hur vi ger det och varför? Hur kan man undvika vanliga sporthäst-åkommor som magsår och kolik? Hur lägger man upp en foderstat för en häst under konvalescens? Vilka är gamla myter som lever kvar utan grund i någon sanning, och vilka påståenden om foder stämmer faktiskt?

 

Mikroorganismer-1red[1]

 

Planen är att kunna så mycket att jag kan hjälpa mina kunder grundläggande även med foderstaten för ett helhetsperspektiv på hästens hälsa.

Vill du vill ha hjälp att bolla lite kring din hästs foderstat så är det kostnadsfritt tillsvidare! Hör av dig till li@flowequestrian.se